ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:  LAMAPLAST  |  LAMALINE

Super User

Super User

Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 07:11

Νομολογία

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 08:16

Πληροφοριακά Συστήματα

CompacWin – DIS
Machina 4d Dimension – Intellectron (πρόγραμμα ελέγχου και προγραμματισμού του τμήματος παραγωγής και συναρμολόγησης)
SOFTWARE & ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΤΡΩΝ
CAD (COMPUTER AIDED DESIGNING)
3-D DIGITIZER
RAPID PROTOTYPING
MOLD FLOW
CAM (COMPUTER AIDED MANUFACTURING)
EDM ELECTRIC DISCHARGE MACHINES
CNC MILLING MACHINES (+/- 0.003mm)

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 08:15

Κατασκευή

Οι εγκαταστάσεις μας επιλέχτηκαν στρατηγικά να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση μας στα βαλκάνια και στην Ευρώπη, εκεί που βρίσκονται οι περισσότεροι πελάτες μας. Οι υποδομές και τα μηχανήματα που υπάρχουν στο εργοστάσιο μας είναι από τα πιο σύγχρονα τις Ευρώπης έτσι ώστε να παρέχουμε τις τελειότερες τεχνολογικές λύσεις στον πελάτη μας.
Εστιάζουμε στην ποιότητα και διατηρούμε αυστηρά τα πιο υψηλά επίπεδα ποιότητας, έτσι ώστε οι εγκαταστάσεις μας να λειτουργούν με τα διεθνώς αναγνωρισμένα, πρότυπα και διαδικασίες.
Η δοκιμή προϊόντων είναι ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό γνώρισμα των υπηρεσιών που παρέχουμε στα νέα προϊόντα που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε . Όλα τα προϊόντα μας εξετάζονται και δοκιμάζονται έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούν την μακριά διάρκεια στην απόδοσης τους.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 08:14

Υποστήριξη Σχεδιασμού / Παραγωγής

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τον σχεδιασμό και την παραγωγή ενός νέου πλαστικού προϊόντος , προσφέρουμε την πλήρη διαχείριση του προϊόντος από τον σχεδιασμό μέχρι και την παραγωγή του.
Εάν έχετε ήδη ένα προϊόν και θεωρείτε ότι δεν αποδίδει αυτό που επιθυμείτε, εμείς αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση του και την βελτίωση του, έτσι ώστε να καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας.
Σχεδιασμός και παραγωγή νέων προϊόντων.
Η Lamaplast είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες πλαστικών στα βαλκάνια στον σχεδιασμό και την κατασκευή πλαστικών αντικειμένων με την μέθοδο injection moulding.
Η επιχείρηση έχει σαν στόχο την κατασκευή ποιοτικών και μοναδικών πλαστικών αντικειμένων έτσι ώστε να διατηρήσει την φήμη που έχει στην ευρωπαϊκή και βαλκανική αγορά.
Σχεδιασμός αντικειμένων.
Στην εταιρία υπάρχουν εξειδικευμένα άτομα που εστιάζουν την προσοχή τους στην καινοτομία μέσω του δημιουργικού σχεδίου έτσι ώστε η εταιρία να παρουσιάζει νέα καινοτόμα προϊόντα.
Το τμήμα του σχεδιασμού είναι σε θέση να αναπτύξει και να σχεδιάσει προϊόντα που σαν βάση έχουν τις πρόσφατες τεχνολογίες υλικού και διαδικασιών.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 08:14

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η νέα συμβουλευτική υπηρεσία της Lamaplast έγινε για να σας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις.
Η Lamaplast έχει δημιουργήσει ένα τμήμα με εξειδικευμένους ανθρώπους έτσι ώστε να σας προσφέρει συμβουλές για την δημιουργία και την παραγωγή πλαστικών αντικειμένων με την μέθοδο injection moulding.
Αυτή η ειδική ομάδα επικεντρώνει την προσοχή της στον πελάτη ώστε να εξετάσει μαζί του το πρόβλημα και μετά να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση που θα είναι κοινά αποδεκτή για να επιλυθεί το πρόβλημα του πελάτη.
Αρχική συμβουλευτική μελέτη

Η πρόταση είναι απλή – μας λέτε το πρόβλημα σας, εμείς σας προσφέρουμε την εμπειρία μας και τους εξειδικευμένους ανθρώπους μας έτσι ώστε να σας παρουσιάσουμε μια αρχική μελέτη και να σας υποβάλλουμε μια πλήρη έκθεση που θα αξιολογεί διάφορες εναλλακτικές προτάσεις για να σχεδιάσετε ή να βελτιώσετε το προϊόν σας ή τις διαδικασίες σας.
Η έκθεση μας θα περιλαμβάνει μια ανάλυση της τρέχουσα κατάστασης αλλά και μια ανάλυση για τις μελλοντικές σας ανάγκες ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε καλυτέρα την παραγωγή του αντικειμένου σας. Η διαδικασία αυτή πετυχαίνεται με την ερώτηση « εάν συμβεί αυτό, τότε τι»
Οι μεγάλοι πελάτες μας και γενικά η βαριά βιομηχανία που συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια θεωρούν ότι έχουμε την εμπειρία και την ικανότητα για να μπορέσουμε να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα για κάθε νέο προϊόν που θέλουν να κατασκευάσουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προστατεύεται η επένδυση και να δημιουργείται το προϊόν από την αρχή χωρίς καθυστέρηση.

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 14:51

Υπεργολαβία

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 14:46

Συντήρηση καλουπιών

Παρακολουθώντας «μετά μανίας» την τεχνολογική εξέλιξη, επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη και εκπαίδευση του προσωπικού μας και εκσυχρονίζουμε τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας, ώστε να είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε τέλειες μήτρες για τους συνεργάτες μας.
Σήμερα το μηχανουργείο της Lamaplast σε νέες εγκαταστάσεις, διαθέτει τα τελειότερα μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου. Με τα πλήρως αυτοματοποιημένα Κάθετα Κέντρα Κατεργασίας CNC με την υψηλότερη ακρίβεια στην αγορά (+/- 0,003mm), τις ηλεκτροδιαβρώσεις βύθισης και σύρματος, έως και τα πιο «παραδοσιακά» φρέζες αντιγραφής και τόρνους, οι πελάτες μας απολαμβάνουν άρτιες κατασκευαστικά μήτρες, με εγγύηση καλής λειτουργίας.
Προσφέρουμε τη δυνατότητα της περιοδικής προληπτικής συντήρησης της περιουσίας σας, τις επισκευές βελτίωσης που κρίνονται αναγκαίες καθώς επίσης και την αποθήκευσή τους. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής μεταλλικών εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας.

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 14:45

Συναρμολόγηση

Ένα σημαντικό τμήμα της παραγωγικής διαδικασίας που αναφέρεται σε πολύπλοκα αντικείμενα, είναι η συναρμολόγηση διαφορετικών εξαρτημάτων για την δημιουργία του τελικού αντικειμένου.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την ομαλή διαδικασία ανταποκρινόμενο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 14:45

Εκτύπωση

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συμπεριλάβει στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας τη διαδικασία της εκτύπωσης των πλαστικών τεχνικών αντικειμένων. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να δώσουμε επιπρόσθετα αξία στον πελάτη, καλύπτοντας ολοένα και περισσότερες ανάγκες του. Η εκτύπωση θεωρείται ένα από τα σημαντικά στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και η ποιότητα του αποτελέσματος είναι υψήστις σημασίας, γιατί αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό των χαρακτηρηστικών του προϊόντος που προσέχει ο τελικός χρήστης.
Η Lamaplast, εφαρμόζει Σύστημα Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο του ISO 9001, σε ολόκληρο το εύρος της διαδικασίας Ανάπτυξης Προϊόντος, Σχεδίασης Μήτρας, Παραγωγής και Εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας σταθερή ποιότητα στις επιμέρους διαδικασίες και επιτυγχάνοντας τα ποιοτικά στάνταρτς, τα οποία καθορίζονται πάντα σε στενή συνεργασία με τον πελάτη.

Σελίδα 1 από 2